Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod
obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Pentru informații detaliate despre celelalte programe
cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

SERVICIILE DE INCHIRIERE UTILAJE CU OPERATOR SUNT CERTIFICATE ISO 9001:2015 PENTRU CALITATE.

Despre noi

Societatea NICOSORIAN AGRO SRL a fost infiintata in anul 2009, domeniul de activitate fiind în domeniul inchirierilor si leasing cu masini si echipamente agricole conform cod CAEN 7731, urmarind permanent extinderea domeniilor de activitate. Ulterior, in anul 2018 a deschis o noua activitatea pe baza codului CAEN 4399 – Alte lucrări speciale de construcţii nca, respective inchirierea cu deservent (operator) a utilajelor din parcul auto.

Obiectivul de baza al societatii este de a asigura servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului.

Viziunea NICOSORIAN AGRO S.R.L presupune o gandire dinamica si capabila sa evalueze pe termen lung sansele reale de dezvoltare ale societatii. Ca sa ajunga in acest punct, societatea isi doreste sa se dezvolte ca lider de piata pe segmentele de intermediere prin vanzarea serviciilor cu caracter specific si in domeniul lucrarilor speciale de constructii n.c.a., mai precis al inchirierii de echipamente de constructii de utilizare generala, cu operatori, la nivel local, regional si national.

Totodata vizeaza sa contribuie la dezvoltarea clientilor din mediul privat, public si ONG (atat din localitatile urbane, cat si din cele rurale), prin produsele si serviciile furnizate, extinderea, diversificarea ei si cresterea rezultatelor partenerilor sai concomitent cu bunastarea, cresterea niveluiui de trai si dezvoltarea durabila a societatii in ansamblul ei.

Întreaga activitate a societății se bazează pe accentuarea importanței clientului în afacere, iar conducerea a adoptat sistemul managementului prin obiective organizaționale și individuale riguros stabilite:

  •  calitatea lucrărilor executate;
  •  eficientizarea costurilor;
  • execuția la termen a lucrărilor.

Creșterea competitivității lucrărilor realizate la standardele tehnologice și profesionale compatibile cu cele existente în U.E. și îmbunătățirea productivității muncii, sunt permanent în atenția societatii NICOSORIAN AGRO.

Coș de cumpărături
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile